Ontwikkel mee aan de BI-Testoplossing van de toekomst

CloseSure Icon Business Intelligence TestenBig data, predictive analytics, data science, kortom Business Intelligence, is niet meer weg te denken uit onze moderne samenleving. Van OV-chipkaart en Bonuskaart tot weermodellen van NASA, van social media tot CBS statistieken, de databronnen voor een organisatie zijn al lang niet meer beperkt tot de ouderwetse eigen kaartenbak. In de wereld van nu gaat het om informatie maken van deze data!

Om dat voor elkaar te krijgen moet er heel wat gebeuren. Bronnen worden aan elkaar gekoppeld, data wordt omgezet en samengevoegd en informatie wordt gepresenteerd door middel van dashboards en rapporten of acteert zelfstandig op basis van slim ontwikkelde procedures. Fouten in dit proces kunnen enorme gevolgen hebben voor een organisatie.

CloseSure is een van de meest vooruitstrevende leveranciers van BI oplossingen in Nederland. Ons nieuwste paradepaard is de CloseSure Audit Trail. Een methode die de datakwaliteit, herleidbaarheid en performance van een BI oplossing bewaakt, test en inzichtelijk maakt. Een filmpje met meer informatie over de Audit Trail vind je hier.

And that’s where you come in! De afgelopen jaren hebben we veel praktijkonderzoek gedaan die nu de basis vormt voor deze afstudeeropdracht. Aan jou de uitdaging dit te bundelen tot een van de meest vernieuwende BI-tools van de afgelopen jaren. We hebben diverse onderzoeksvragen en ontwikkelwerk waarmee een geweldige afstudeeropdracht samen te stellen is. Ga jij met ons de uitdaging aan?

Onderzoeksvragen:

  • Op welke wijze kunnen de verschillende praktijkcases samengevoegd worden tot een standaard totaaloplossing?
  • Hoe zorgen we ervoor dat uitvoer, beveiliging en betrouwbaarheid constant gewaarborgd blijft in deze standaard totaaloplossing?
  • Op welke manier wisselen we informatie uit tussen de ontwikkeltool voor consultants en de service die de test en bewaking uitvoert?
  • Welke mogelijkheden zijn er om een bestaande BI oplossing in te lezen in een nieuwe instantie van de audit trail, zodat extra werk zoveel mogelijk beperkt wordt?

Ontwikkelwerk:

  • Bouw een stand-alone desktop applicatie voor de BI- en testconsultants ten behoeve van de inrichting van een audit trail. (Ontwikkeling bij voorkeur in Java of Python)
  • Bouw een service component die testen en bewaking van de BI oplossing uitvoert en de resultaten hiervan vastlegt. (Ontwikkeling bij voorkeur in Java of Python)
  • Richt een presentatielaag in voor rapportages en dashboards voor beheerders en andere gebruikers van het systeem. Dit kan met bestaande BI tools als Power BI of door ontwikkeling van een eigen webapplicatie.

Geïnteresseerd of vragen?

Neem contact op met Ferran Rohaan, te bereiken via ferran.rohaan@closesure.nl of 06-31765803.

SOCIAL MEDIA

NEEM CONTACT MET ONS OP

CloseSure Noord BV
de Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
+31 (0)88 383 01 20

CloseSure Utrecht BV
Landjuweel 5A-5B
3905 PE  Veenendaal
+31 (0)88 383 01 10

CloseSure West BV
Europalaan 16
2408 BG  Alphen a/d Rijn 
+31 (0)88 383 01 50

CloseSure Oost BV
Hazenweg 70
7556 BM  Hengelo
+31 (0)88 383 01 00

CloseSure Zuid BV
Noord Brabantlaan 265
5652 LD  Eindhoven
+31 (0)88 383 01 40

CloseSure Services BV
Hazenweg 70
7556 BM Hengelo
+31 (0)88 383 01 60

(c) Copyright 2017-2020 CloseSure Nederland B.V.

SHARE THIS!