Jonge Business Intelligence Helden! (momenteel niet beschikbaar)

CloseSure is op zoek naar Jonge Business Intelligence Helden!

Iedere held heeft zijn eigen technieken en vaardigheden waarmee hij zijn opdrachten vervult, het maakt de held uniek en herkenbaar. Het trainen van een jonge held vergt een unieke aanpak, het toepassen van de vereiste en benodigde methoden, technieken, tools en vaardigheden maar met behoud van eigen identiteit. Je mag je eigen heldenpak aanhouden!

CloseSure zoekt jonge helden die ons helpen in het verstrekken van de dienstverlening op het gebied van Business Intelligence die onze opdrachtgevers vragen.

“Niemand is hetzelfde en dat is exact hoe CloseSure zijn consultants behandelt. Een persoonlijke benadering met veel ruimte voor groei en ontwikkeling”

Wij zorgen voor de juiste backbone en jij zorgt voor de identiteit. De backbone is je vakinhoudelijke ruggengraat en is opgebouwd door Agile, Scrum, kennis van BI-tools en technieken, datawarehouse architecturen en ETL, aangevuld met vaardigheden benodigd in het consultancy vak. Het zorgt ervoor dat je in je eerste opdrachten je rug recht houdt en dat je een stevige basis legt voor je toekomst! Want we willen lang met je samenwerken.

“Met een unieke en persoonlijke aanpak heeft CloseSure ervoor gezorgd dat ik een vliegende start kon maken als jonge held!”

Waar

Als jonge held ga je aan de slag in één van onze regio’s Oost, Utrecht, West of Zuid. Vanuit de regio voer je BI opdrachten uit voor of bij opdrachtgevers van CloseSure.

“En dan is het zover: De eerste opdracht bij de klant. Een spannend moment!”

Agile

CloseSure is Agile! Alles wat we doen staat op een Scrum-Board dat prominent zichtbaar is op ons kantoor. Iedereen draagt ideeën aan, deelt kennis en versterkt elkaar. De Backlog wordt maandelijks besproken in onze Meet up zodat iedereen binnen een vestiging weet wat er speelt en een actieve rol kan pakken.

CloseSure is Agile omdat wij overtuigd zijn van samenwerken, multidisciplinaire teams en adaptief gedrag. Het zit in onze backbone!

“Senior Consultants organiseren binnen CloseSure trainingsavonden waar kennis gedeeld wordt op basis van ervaring. Voor een junior zijn dit zeer leerzame momenten.”

Spreekt het je aan?

Heb jij aantoonbare affiniteit met ICT en ben je communicatief vaardig, analytisch sterk en ondernemend? Heb je net je HBO of universitaire opleiding afgerond met daarin een sterke ICT component (of ga je die binnenkort afronden) en kun jij samen met collega’s en klanten ambities omzetten in resultaten?

Dan willen wij je ontmoeten!

Haal je heldenpak uit de kast en vlieg naar youonlyworkonce@closesure.nl. Je ontvangt snel een reactie. We starten met een kennismaking en als we daarin allebei positief zijn plannen we de sollicitatieprocedure. Die duurt een halve dag en heeft bij een positieve uitslag een arbeidsovereenkomst als resultaat.

SOCIAL MEDIA

NEEM CONTACT MET ONS OP

CloseSure Noord BV
de Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
+31 (0)88 383 01 20

CloseSure Utrecht BV
Landjuweel 11 B
3905 PE  Veenendaal
+31 (0)88 383 01 10

CloseSure West BV
Europalaan 16
2408 BG  Alphen a/d Rijn 
+31 (0)88 383 01 50

CloseSure Oost BV
Hazenweg 70
7556 BM  Hengelo
+31 (0)88 383 01 00

CloseSure Zuid BV
Noord Brabantlaan 265
5652 LD  Eindhoven
+31 (0)88 383 01 40

CloseSure Services BV
Hazenweg 70
7556 BM Hengelo
+31 (0)88 383 01 60

(c) Copyright 2017-2019 CloseSure Nederland B.V.

SHARE THIS!