Test Consultant

Het succes van een CloseSure Test Consultant zit vooral in ‘samen’……

CloseSure is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf bestaande uit meer dan 80 professionals die vanuit één van onze 5 vestigingen (Hengelo, Veenendaal, Rotterdam, Eindhoven of Hoogeveen) ingezet zijn op projecten. CloseSure richt zich op vernieuwing en wil voorop lopen in ontwikkelingen zoals DevOps, Agile/Scrum etc. Dat verwachten we ook van consultants, dus de ideale kandidaat ontwikkelt zich graag met ons mee en wil blijven ontdekken en leren. CloseSure loopt op een aantal terreinen voorop, w.o. Model Based Testing, BI Testing, App Testing en Geautomatiseerd Testen. De huidige klantomgeving vraagt steeds meer om testers met een grote affiniteit met techniek, testers die tooling goed kunnen toepassen. Onze filosofie omvat onder meer dat we regionaal aanwezig willen zijn om zo veel mogelijk reistijd te voorkomen en dicht bij onze klanten te zijn. Ons bedrijf bestaat uit een brede laag (met in onze eigen Masterclass startende) Junior Test Consultants en Medior/Senior Test Consultants die zich voornamelijk kenmerken door de juiste combinatie van persoonlijkheid en kennis. Professionals die naast het vanuit het belang van de klant met focus op kwaliteit projecten uitvoeren ook belang hechten aan het onderdeel zijn van een team. Want er moet niet alleen hard worden gewerkt. Ontspanning hoort hier uiteraard ook bij. 

Het succes van een professionele CloseSure Test Consultant zit vooral in het besef van ‘samen’. Mensen die vanuit het team denken en werken. Die proactief op zoek zijn naar verbetering, in het team- en klantbelang. Samen met goede communicatieve skills en een informele, maar professionele houding zijn deze Test Consultants het visitekaartje van CloseSure.

We vragen:

  • Voor instroom in de MasterClass in ieder geval een ICT opleiding op HBO- of WO-niveau 
  • Voor meer ervaren Test Consultants een opleiding op HBO- of WO-niveau en een aantal jaren ervaring als Test Consultant 
  • TMap Next en/of ISTQB gecertificeerd 
  • Ervaring in diverse soorten Testprojecten 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift 

Pré: 

  • Agile certificering  
  • Scrum Master certificering 
  • DevOps ervaring 
  • Ervaring met SoapUi, Selenium, JMeter en dergelijke 
  • Ervaring met BI Testing

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Hans Ruesink, te bereiken via youonlyworkonce@closesure.nl.

 

SOCIAL MEDIA

NEEM CONTACT MET ONS OP

CloseSure Noord BV
de Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
+31 (0)88 383 01 20

CloseSure Utrecht BV
Landjuweel 5A-5B
3905 PE  Veenendaal
+31 (0)88 383 01 10

CloseSure West BV
Europalaan 16
2408 BG  Alphen a/d Rijn 
+31 (0)88 383 01 50

CloseSure Oost BV
Hazenweg 70
7556 BM  Hengelo
+31 (0)88 383 01 00

CloseSure Zuid BV
Noord Brabantlaan 265
5652 LD  Eindhoven
+31 (0)88 383 01 40

CloseSure Services BV
Hazenweg 70
7556 BM Hengelo
+31 (0)88 383 01 60

(c) Copyright 2017-2020 CloseSure Nederland B.V.

SHARE THIS!