The League of Talents Test 2019

Be part of IT!

MELD JE NU AAN!

10 PLEKKEN

10 TALENTEN

10 CARRIÈRES

10 TEVREDEN KLANTEN!

CloseSure zoekt jonge helden!

 

The League of Talents Test

Be part of IT!

Opleiding tot Technical Agile Tester

Start: 1 maart 2019
Locatie: Veenendaal

 

Iedere held heeft zijn eigen technieken en vaardigheden waarmee hij zijn opdrachten vervult, het maakt de held uniek en herkenbaar. Het trainen van een jonge held vergt een unieke aanpak, het toepassen van de vereiste en benodigde methoden, technieken, tools en vaardigheden maar met behoud van eigen identiteit want …. je mag je eigen heldenpak aanhouden!

Wij zorgen voor de juiste backbone en jij zorgt voor de identiteit. De backbone is je vakinhoudelijke ruggengraat en wordt opgebouwd door te trainen op methoden, technieken en tools aangevuld met vaardigheden benodigd in het consultancy vak.

In vier weken tijd werk je samen met verschillende Legends uit het vakgebied aan de backbone ‘Technical Agile Tester’. Het zorgt ervoor dat je in je eerste opdrachten je rug recht houdt en dat je een stevige basis legt voor je toekomst! Want we willen lang met je samenwerken.

Het technische component in een rol als ‘Technical Agile Tester’ is stevig, hiervoor wordt een basis gelegd in de trainingen. Deze basis wordt in de toekomst onderhouden en uitgebreid, courant zijn en blijven voert bij ons de boventoon. 

Als jonge held ga je aan de slag op een opdracht bij één van onze opdrachtgevers, je bent er onderdeel van een multi disciplinair team en samen werk je aan het op te leveren product. Tijdens de opdracht heb je intensief contact met je collega’s, zij staan voor je klaar en helpen je waar nodig. Je thuisbasis is één van onze vestigingen, die bezoek je met enige regelmaat voor meetings en trainingen.

CloseSure is Agile! Wij zijn overtuigd van samenwerken, multidisciplinaire teams en adaptief gedrag. Alles wat we doen staat op een Scrum-Board dat prominent zichtbaar is op ons kantoor. Iedereen draagt ideeën aan, deelt kennis en versterkt elkaar. De backlog wordt maandelijks besproken in onze Meet up zodat iedereen binnen een vestiging weet wat er speelt en een actieve rol kan pakken.

Wij ontmoeten jou graag!

Spreekt bovenstaande je aan en heb jij aantoonbare affiniteit met ICT, ben je communicatief vaardig, analytisch sterk en ondernemend en heb je net je HBO of universitaire opleiding afgerond met daarin een sterke ICT component (of ga je die binnenkort afronden)? Dan maken wij graag kennis! 

Haal je heldenpak uit de kast en vlieg naar diana.rodenburg@closesure.nl. Je ontvangt snel een reactie. We starten met een kennismaking en als we daarin allebei positief zijn plannen we de sollicitatieprocedure. Die duurt een halve dag en heeft bij een positieve uitslag een arbeidsovereenkomst als resultaat.

SOCIAL MEDIA

NEEM CONTACT MET ONS OP

CloseSure Noord BV
de Vos van Steenwijklaan 75
7902 NP Hoogeveen
+31 (0)88 383 01 20

CloseSure Utrecht BV
Landjuweel 11 B
3905 PE  Veenendaal
+31 (0)88 383 01 10

CloseSure West BV
Europalaan 16
2408 BG  Alphen a/d Rijn 
+31 (0)88 383 01 50

CloseSure Oost BV
Hazenweg 70
7556 BM  Hengelo
+31 (0)88 383 01 00

CloseSure Zuid BV
Noord Brabantlaan 265
5652 LD  Eindhoven
+31 (0)88 383 01 40

CloseSure Services BV
Hazenweg 70
7556 BM Hengelo
+31 (0)88 383 01 60

(c) Copyright 2017-2019 CloseSure Nederland B.V.

SHARE THIS!